• 18.05.2016, 20:00

Feirer Fedrelandet!


Ah, så har 17. mai kommet å gått. Dette må være en av mine favorittdager, og har derfor akkumulert en rekke regler og tradisjoner. Den 16. er som kjent en festdag for mang en borger i det ganske land, men dette er strengt forbudt hjemme hos oss, da vi helst skal hoppe smilende opp av sengen i meget god tid før barnetoget. Hvor de tre og en halv timene vi hadde i går morges forsvant, er jeg usikker på, men bunaden krever jo sitt! I tillegg maste jeg og min mann oss til frokost hos mine foreldre, og når en setter seg ned med nystekt brød og godt lag, blir tidsfølelsen like vag for oss andre, som den alltid er for min mor.

Vi fikk knipset det årlige 17.mai bildet, som er tradisjon. Dette i hui og hast med sure miner før vi formelig løp til barnetoget; man vil jo ikke gå glipp av surmulende barn som blir tvunget til å marsjere en god time i alles påsyn, mens en lærer med påtatt entusiasme prøver å dra i gang "Norge i rødt hvitt og blått".

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Min mann og jeg hadde litt tid å slå ihjel, så vi kjørte litt rundt og tok noen bilder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg er dessverre ikke helt frisk for tiden, så dagen ble relativt kort for meg, og jeg måtte gi meg før borgertoget. Men jeg fikk i det minste med meg store mengder 17. mai tv!

Stine Jakobsen

19.05.2016 kl. 10:00
Nå blei eg gla! Dokke e så fine <3 Kor he dokke tatt turen her? D såg jo kjempe fint ud :)

idacosta

21.05.2016 kl. 00:28
Stine Jakobsen: Takk <3 Me va me Svanevann åsså kjørte me opp på ein grusvei bak Mjølhus! :D

Therese Bråthen <3

19.05.2016 kl. 15:38
Så nydelig bunad! Å det så ut som en kjempe feiring. Håper formen din er på bedringens vei! Kjempe fine bilder dere har fått tatt <3

idacosta

21.05.2016 kl. 00:28
Therese Bråthen: Tusen takk :D <3
idacosta

Småby, student, kaffi, kaktus, bøker, film og serier.

Search

Bloggdesign

hits